Kontorsanpassning runtom Stockholm

Anneli Wallin Deco AB

Välkommen till oss på Anneli Wallin Deco AB! Vi grundade vårt företag 1996 med visionen att skapa smarta och stilrena kontor åt företag i Stockholm. Vi ser till att göra din idé till verklighet, oavsett vilka behov och önskemål som är viktiga för just dig och ditt företag. Tveka inte på att ta kontakt med oss på Anneli Wallin Deco AB för att boka en kostnadsfri konsultation där vi berättar mer om hur vi kan skapa skräddarsydda kontorsmiljöer åt just ditt företag!

Vår personal

Det är vår fantastiska personal som gör oss på Anneli Wallin Deco AB till det företag vi är. Samtliga medlemmar i vår personalstyrka, från inredare till hantverkare, har den kompetens som krävs för att kunna förse dig med service av högsta möjliga klass. Detta är något du snabbt kommer märka när du anlitar oss!

Kontorsanpassning projektplan Stockholm

Vårt kontor

Vårt kontor är beläget på Strandbergsgatan 51 i centrala Stockholm. Vill du nå oss på Anneli Wallin Deco AB kommer du dock enklast i kontakt med oss genom att ringa eller fylla i vårt smidiga kontaktformulär. Du hittar både nummer och formulär här på hemsidan! 

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify