Kontorsanpassning i Stockholm

Vad innebär kontorsanpassning?

En kontorsanpassning innebär precis som namnet antyder att vi anpassar ditt företags kontorslokaler efter verksamheten. Om ni till exempel har många kundbesök kan vi bygga en stilren och välkomnande reception så att era kunder får ett gott första intryck samt skapa lokaler som är anpassade för betydelsefulla möten.

Är ni i stället ett företag där lugn och ro är viktigt kan vi anpassa lokalerna för ökat fokus och mer produktivitet. Detta gör vi bland annat genom ljussättning, isolering och utformning. Oavsett hur behoven ser ut kan vi alltså skräddarsy kontoret efter dessa!

Smidig process

För att du och ditt företag ska kunna fortsätta lägga fokus på er verksamhet när vi genomför er kontorsanpassning ser vi till att erbjuda en så enkel process som möjligt. Vid en första kontakt erbjuder vi en kostnadsfri konsultation då du får berätta mer om behoven ditt företag har medan vi kan ta oss en titt på platsen. I samband med detta får du se potentiella skisser och bekanta dig med vårt material.

Därefter tar vi ansvaret över din kontorsanpassning och utarbetar en projektplan och en offert som du sedan får godkänna. Har du åsikter kring projektplanen lyssnar vi självklart på dessa! När eventuella förändringar gjorts av projekten och du gett ditt slutgiltiga godkännande sätter vi i gång med vårt arbete. Genom hela projektets gång kan du höra av dig till samma kontaktperson med eventuella frågor. Så fort vi är färdiga meddelar vi dig så att du kan komma och titta på ditt nya kontor!

Kontorsanpassning snygg Stockholm

En anpassning av ditt kontor där vi tar hänsyn till allt

Vi är mycket noggranna när vi utför en kontorsanpassning och tar hänsyn till även de allra minsta detaljerna. Vårt mål är självklart att du som kund ska känna dig så nöjd det bara går att bli när vi väl är klara med vårt arbete. Om du mot all förmodan inte skulle bli det behöver du bara meddela oss. Vi kommer då att komma och åtgärda det du inte är nöjd med så fort vi bara kan.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify