Våra Tjänster

Som ett stort byggföretag, fungerande sedan 1989, är vi kompetenta inom byggbranschens alla områden. Över 30 års erfarenhet har gett oss den kreativitet och skicklighet som behövs för renoveringar i känsliga miljöer. Vi erbjuder exempelvis skräddarsydda lösningar för dig som vill förbättra, förnya eller renovera kontoret. Vi tar oss an entreprenader så som ROT och Nybyggnation. Därför är storleken på byggprojektet eller renovering inget problem för oss. Vi har mycket erfarenhet och noggranna medarbetare. Du kan därför tryggt överlåta ditt projekt i våra händer. Kontakta oss gärna så kan vi boka in en tid för att få veta vad det är du behöver.

Ett fungerande kontor är viktigare än vad man tror.

Kontoret är själen i ett företag. Vi står till din tjänst för att hjälpa dig få ditt kontor så snyggt och bekvämt som möjligt. Bland våra tjänster för kontorsanpassning har vi bland annat:

  • Partiell kontorsrenovering. Under en partiell kontorsrenovering arbetas det med golv, väggar och tak.
  • Totalförändring av kontorets planlösning. Man kanske utökar eller river väggar för att få mer utrymme eller dela upp kontoret på ett annorlunda sätt.
  • Fullständig kontorsrenovering. Den fullständiga renoveringen av kontoret innebär hela paketet; det rivs, byggs nytt och avslutas med montering, finputsning och installation av kommunikationsutrustning.

Beroende på dina önskemål och din nuvarande arbetsmiljö så kan du välja det som bäst stämmer in på dina behov. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål och kan komma med kreativa lösningar som passar budgeten oavsett om det är en fullständig kontorsanpassning i Stockholm eller något annat byggprojekt som du behöver hjälp med. Kontakta oss via telefon eller e-post, så kan vi dra igång så snart som möjligt!