Om oss

Vi är en stor byggentreprenör med 30 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi arbetar med olika slags byggen. Allt från enorma projekt till mindre renoveringar. Den som söker bygga nytt, renovera eller anpassa sina lokaler kan lita på att deras fastighet hamnar i rätt händer. Vi arbetar professionellt och med kreativitet så att dina behov och drömmar kan bli verklighet. Under åren i Stockholm har kontorsanpassning blivit till vår specialitet. Vi förstår vikten av en trivsam arbetsplats, och hur detta kan påverka företagets framgång. Med detta i tankarna, arbetar vi alltid hårt och effektivt för att möta dina behov och önskemål.

Vi bygger med stolthet och känsla

Vi arbetar utan mellanhänder eftersom vi är ett självdrivet företag. Detta tillåter kunden att ha direktkontakt med arbetsledaren under hela projektet. Vi har under våra många år inom byggbranschen lärt oss att vara lyhörda och hålla en god kommunikation med våra kunder. På så sätt vet vi exakt vilka önskemål kunden har och kommer upp med skräddarsydda lösningar. Vi är perfektionister och tycker om ett ordentligt utfört arbete.

Vi hittar även praktiska lösningar för dig som behöver utföra byggarbete i känsliga miljöer. På så sätt har vi lyckats tillåta till exempel butiksägare och kontor att hålla öppet under hela projektet. Tycker du att detta låter bra? Ring oss så kan vi bestämma en tid då vi kan sätta oss ner tillsammans och hitta kreativa, praktiska och estetiska lösningar för just din fastighet. Har du en lägre budget för renoveringen? Prata med oss, så kan vi komma med fungerande lösningar som inte behöver kosta så mycket men som samtidigt möter dina behov.