Dags för en lokalanpassning?

Din lokal har ett bra läge – men uppfyller inte de krav som din verksamhet ställer. Ni blir fler på kontoret – och det börjar bli trångt. Ni utvecklas i en ny riktning och måste anpassa lokalerna – men mäktar inte med en flytt.

Känner du igen dig? Ta det lugnt – du är inte ensam på resan mot nya, fräscha och funktionella lokaler.
Vi hjälper både små och stora företag med lokalanpassning och är experter på att lösa komplexa behov med smarta och snygga funktioner.

Många gånger är räddningen nära och små justeringar kan göra stor skillnad. Vår breda erfarenhet och kunskap gör att du kan känna dig trygg i att vi alltid hittar den smidigaste vägen vidare. Då slipper du att lägga energi på att leta nya lokaler och organisera en stor flytt.

För oss är ingen utmaning för stor och inga önskemål för små – vi hjälper dig hela vägen i mål.

Arbetsmiljön är viktig för trivseln

Vi spenderar mycket tid på våra jobb och därför är arbetsmiljön viktig för hur vi mår och presterar. Dåligt anpassade lokaler kan ha en negativ effekt på kreativiteten, trivseln och motivationen. Väl anpassade lokaler kan däremot bidra till ökad arbetslust, nya idéer och ett kreativt företagsklimat.

Vi är därför noga med att anpassa lokalerna efter just era behov och ser till att design och utförande stämmer överens med ert varumärke och den känsla som ni vill förmedla. Underskatta aldrig det första intrycket som dina lokaler ger, både när det gäller kunder och medarbetare. En väl genomförd lokalanpassning skapar en funktionell arbetsmiljö som det är lätt att trivas i.

Se därför till att dina lokaler anpassar sig till det som du vill göra och visa. Mardrömmen är det omvända – att du måste anpassa dig till lokaler som tvingar dig att bromsa när du helst av allt vill gasa.

Lokalanpassning när den är som bäst

Vi kombinerar vi det bästa av två världar –  praktisk funktion och stilren design. Detta kan vi göra tack vare våra medarbetare som har gedigen branschkunskap och imponerande kunskapsbredd. Vi är också uppskattade för vår lyhördhet och förmåga att  tillmötesgå varje kunds verkliga behov.

Vi tittar på alla delar som ingår i lokalanpassningsprocessen som effektivt lokalutnyttjande, inredning och möblering tillsammans med belysning, färgsättning och dekoration.

Det innebär att vi hanterar alla typer av lokalanpassningar, både stora, små, enkla, komplexa och kreativa. Vi har kapacitet och kunskap som gör att vi kan sköta hela processen från början till slut och garanterar att du blir nöjd med resultatet.

På så sätt kan du fokusera på att driva din verksamhet – och vi kan se till att dina lokaler utvecklas i samma takt och åt samma håll som du och ditt företag.